King Louie Polo Bell Top Ripley Evening Blue

King Louie Polo Bell Top Ripley Evening Blue

69,95

Productdetails Polo Bell Top Ripley Evening Blue:

  • Materiaal: 95% katoen, 5% nylon
  • Pasvorm: Regular Fit met stretch
  • Mouwen: Lange ballonmouwen
  • Halslijn: Knoopsluiting
  • Print: Grafisch
Artikelnummer: variation-8617 Categorie: Merk:  

Beschrijving

De Polo Bell Top Ripley van King Louie is een stijlvolle polo met een unieke grafische print en lange ballonmouwen. Deze top combineert een klassieke uitstraling met een moderne twist, dankzij de speelse knoopsluiting en subtiele stretch voor extra comfort. Het zachte breisel zorgt ervoor dat de top fijn aanvoelt op de huid, terwijl de ballonmouwen een elegante touch toevoegen. Perfect te combineren met een rok of broek voor een casual, maar toch verfijnde look.

Klik hier voor alle King Louie tops en King Louie truien.

Productdetails Polo Bell Top Ripley Evening Blue:

  • Materiaal: 95% katoen, 5% nylon
  • Pasvorm: Regular Fit met stretch
  • Mouwen: Lange ballonmouwen
  • Halslijn: Knoopsluiting
  • Print: Grafisch
  • Product ID: 09157445

Materiaal en duurzaamheid:

De Polo Bell Top Ripley is gemaakt van 95% katoen, wat niet alleen zorgt voor een ademende en comfortabele stof, maar ook een verantwoorde keuze is als het gaat om duurzaamheid. Katoen is van nature hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar, wat betekent dat deze top minder impact heeft op het milieu. King Louie streeft ernaar om met hun producties duurzame keuzes te maken, waarbij ethisch verantwoorde materialen worden gebruikt zonder concessies te doen aan stijl.

Product Care Polo Bell Top Ripley Evening Blue:

Voor langdurig behoud van de kleur en stofkwaliteit van de Polo Bell Top wordt aangeraden om de top binnenstebuiten te wassen op 30° graden met een fijnwasprogramma. Vermijd het gebruik van bleekmiddel en droog de top niet in de droger. Strijken kan op een lage temperatuur. Volg de wasinstructies op het label voor optimaal behoud van je kledingstuk.

Over King Louie:

King Louie staat bekend om zijn kleurrijke, vintage-geïnspireerde kleding met een sterke focus op duurzaamheid. Het merk kiest bewust voor hoogwaardige materialen en ethische productiemethoden, waarmee ze een positieve impact willen maken op de mode-industrie. Elk item van King Louie is ontworpen met aandacht voor detail en duurzaamheid, zodat je kleding niet alleen modieus, maar ook verantwoord is.

Ontdek meer over onze winkel én onze duurzame collecties via onze socials! Bezoek www.facebook.com/LaVieEnRoseDamesmode.

 

Extra informatie

Maat

S, M, L, XL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Titel

Ga naar de bovenkant