King Louie Valentina Sweater Peachy Posey Green

King Louie Valentina Sweater Peachy Posey Green

79,95

Klik hier voor alle King Louie tops.

Productdetails:

  • Materiaal: 100% biologisch katoen
  • Pasvorm: Regular fit met stretch
  • Mouwen: Lange vleermuismouwen
  • Halslijn: Ronde hals
  • Stijl: Retro geïnspireerd met gestreepte boorden
Artikelnummer: variation-8641 Categorieën: , Merk:  

Beschrijving

De Valentina Sweater Peachy Posey Green van King Louie is een stijlvolle en comfortabele trui die perfect is voor elke garderobe. Met een ronde hals, lange vleermuismouwen en gestreepte details aan de halslijn, manchetten en tailleband, biedt deze trui een subtiele retro look met moderne accenten. De zachte stretchstof zorgt voor een flatterende en comfortabele pasvorm, terwijl de kenmerkende King Louie print voor een speels detail zorgt. Ideaal voor casual dagen of een ontspannen werkoutfit, deze trui is veelzijdig en tijdloos.

Klik hier voor alle King Louie tops.

Productdetails Valentina Sweater Peachy Posey Green:

  • Materiaal: 100% biologisch katoen
  • Pasvorm: Regular fit met stretch
  • Mouwen: Lange vleermuismouwen
  • Halslijn: Ronde hals
  • Stijl: Retro geïnspireerd met gestreepte boorden

Materiaal en duurzaamheid:

De Valentina Sweater is gemaakt van 100% biologisch katoen, wat niet alleen bijdraagt aan ultiem comfort, maar ook aan een milieuvriendelijkere keuze. Biologisch katoen wordt geteeld zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën, waardoor zowel het milieu als de boeren worden beschermd. King Louie zet zich in voor duurzame productie en kiest bewust voor stoffen die minder impact hebben op de planeet. Deze trui is een verantwoorde toevoeging aan je kledingkast, waar stijl en duurzaamheid samenkomen.

Product Care Valentina Sweater Peachy Posey Green:

Om de Valentina Sweater in optimale staat te houden, wordt aangeraden om de trui binnenstebuiten te wassen op een fijnwasprogramma van 30° graden. Vermijd bleekmiddelen en droog de trui plat om vervorming te voorkomen. Strijken kan op een lage temperatuur en chemisch reinigen is mogelijk, maar het gebruik van de droger wordt afgeraden om de stof en vorm te behouden.

Over King Louie:

King Louie, een Amsterdams merk, staat bekend om zijn unieke retro geïnspireerde stijlen en inzet voor duurzaamheid. Met een sterke focus op milieuvriendelijke stoffen zoals biologisch katoen, blijft het merk trouw aan zijn ethische waarden en creëert het kledingstukken die zowel tijdloos als verantwoord zijn.

Ontdek meer over onze winkel én onze duurzame collecties via onze socials! Bezoek www.facebook.com/LaVieEnRoseDamesmode.

Extra informatie

Maat

S, M, L, XL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Titel

Ga naar de bovenkant