King Louie Betsy Puff Top Connor Cabernet Red

King Louie Betsy Puff Top Connor Cabernet Red

59,95

Klik hier voor alle tops van King Louie.

Productdetails:

  • Materiaal: 95% Ecovero Viscose, 5% Elastane
  • Pasvorm: Regular Fit
  • Mouwen: Lange pofmouwen
  • Halslijn: Ronde hals
  • Duurzaam geproduceerd

Artikelnummer: variation-8699 Categorie: Merk:  

Beschrijving

De Betsy Puff Top Connor in Cabernet Red van King Louie is een stijlvolle, vrouwelijke top met een subtiele retro-uitstraling. De top heeft een flatterende pasvorm en speelse pofmouwen, waardoor het zowel chic als comfortabel is. Perfect te combineren met een rok of jeans, is deze top een veelzijdige toevoeging aan je garderobe.

Klik hier voor alle tops van King Louie.

Productdetails Betsy Puff Top Connor Cabernet Red:

  • Materiaal: 95% Ecovero Viscose, 5% Elastane
  • Pasvorm: Regular Fit
  • Mouwen: Lange pofmouwen
  • Halslijn: Ronde hals
  • Duurzaam geproduceerd

Materiaal en duurzaamheid:

De Betsy Puff Top is gemaakt van 95% Ecovero Viscose, een duurzame vezel afkomstig van hernieuwbare houtbronnen. Deze viscose wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd, waarbij minder water en energie worden gebruikt in vergelijking met traditionele viscose. King Louie benadrukt hun toewijding aan duurzaamheid door gebruik te maken van stoffen die het milieu zo min mogelijk belasten, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en comfort.

Product Care Betsy Puff Top Connor Cabernet Red:

Om de kwaliteit van de Betsy Puff Top Connor Cabernet Red te behouden, was deze binnenstebuiten in de machine op 30 graden. Vermijd bleken en droog de top bij voorkeur liggend om vervorming te voorkomen. Strijken kan op lage temperatuur, waarbij het aan te raden is de top binnenstebuiten te keren.

Over King Louie:

King Louie is een Amsterdams merk dat bekend staat om zijn vintage-geïnspireerde mode, waarbij duurzaamheid een centrale rol speelt. Het merk werkt met hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen zoals Ecovero en biologisch katoen, en zet zich in voor eerlijke arbeidsomstandigheden. Hun collecties zijn kleurrijk, vrolijk en ontworpen voor de bewuste vrouw die waarde hecht aan zowel stijl als duurzaamheid.

Ontdek meer over onze winkel én onze duurzame collecties via onze socials! Bezoek www.facebook.com/LaVieEnRoseDamesmode.

 

Extra informatie

Maat

S, M, L, XL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Titel

Ga naar de bovenkant