Fisherman out of Ireland Long Cardigan Seabed SK809M

Fisherman out of Ireland Long Cardigan Seabed SK809M

229,95

Klik hier voor alle truien en vesten van Fisherman out of Ireland.

Productdetails:

  • Materiaal: 100% Donegal Fleck mulesingvrije merino wol
  • Mouwen: Lange raglanmouwen
  • Kraag: Ronde hals
  • Sluiting: Knoopsluiting
  • Afwerking: Ribbelboord
  • Product ID: SK809M
Artikelnummer: variation-8796 Categorie: Merk:  

Beschrijving

Het Long Cardigan Seabed SK809M van Fisherman out of Ireland is een warm, knus en stijlvol lang vest, met knoopsluiting en twee praktische voorzakken. Dit vest is vervaardigd in County Donegal, Ierland, en biedt zowel functionaliteit als tijdloze charme. De ronde kraag en raglanmouwen geven het vest een klassieke uitstraling, terwijl de ribbelboord zorgt voor een verfijnde afwerking. Dit veelzijdige vest is perfect voor de koudere maanden en een must-have voor iedereen die van zowel stijl als comfort houdt.

Klik hier voor alle truien en vesten van Fisherman out of Ireland.

Productdetails Long Cardigan Seabed SK809M:

  • Materiaal: 100% Donegal Fleck mulesingvrije merino wol
  • Mouwen: Lange raglanmouwen
  • Kraag: Ronde hals
  • Sluiting: Knoopsluiting
  • Afwerking: Ribbelboord
  • Product ID: SK809M

Materiaal en duurzaamheid

Dit vest is gemaakt van 100% Donegal Fleck mulesingvrije merinowol, wat betekent dat het zowel comfortabel als duurzaam is. Mulesingvrije wol komt van schapen die ethisch worden behandeld, en de merinowol zelf staat bekend om zijn warmte, zachtheid en ademende eigenschappen. Fisherman out of Ireland werkt vanuit County Donegal, een regio beroemd om zijn rijke traditie van wolproductie. Door te kiezen voor dit vest, investeer je in een kledingstuk dat zowel milieuvriendelijk als ethisch verantwoord is, zonder concessies te doen aan stijl of kwaliteit.

Product Care Long Cardigan Seabed SK809M

Om de kwaliteit van het Long Cardigan Seabed SK809M te behouden, is het belangrijk om de wasinstructies op het label te volgen. Merinowol heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen, waardoor het minder vaak gewassen hoeft te worden. Kies voor een koud wolwasprogramma of handwas, en laat het vest liggend drogen om zijn vorm te behouden. Met de juiste zorg gaat dit tijdloze kledingstuk jarenlang mee.

Over Fisherman out of Ireland

Fisherman out of Ireland is een Iers merk dat trots is op zijn vakmanschap en duurzaamheid. Alle kledingstukken worden vervaardigd in de ruige regio van County Donegal, waar de rijke geschiedenis van wolproductie en traditionele breitechnieken samenkomen. Het merk maakt gebruik van de hoogste kwaliteit wol, zoals mulesingvrije merinowol, en zet zich in voor ethische en milieuvriendelijke productie. Fisherman out of Ireland creëert kleding die zowel tijdloos als duurzaam is, ideaal voor mensen die waarde hechten aan vakmanschap en eerlijke productie.

Ontdek meer over onze winkel én onze duurzame collecties via onze socials! Bezoek www.facebook.com/LaVieEnRoseDamesmode.

 

Extra informatie

Maat

S, M, L, XL, XXL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Titel

Ga naar de bovenkant