The Highland Soap Company Whiskey & Honey Handmade Natural Soap 190 gram

The Highland Soap Company Whiskey & Honey Handmade Natural Soap 190 gram

9,95

Uitverkocht

Klik hier voor alle producten van The Highland Soap Company.

Productdetails Whiskey & Honey Handmade Natural Soap 190 gram:

Uitverkocht

Artikelnummer: 38202 Categorie: Merk:  

Beschrijving

Whiskey & Honey Natural Soap 190 gram van The Highland Soap Company
Ervaar de luxe van de Whiskey & Honey Natural Soap van The Highland Soap Company, een handgemaakte zeep met een rijk, verwarmend aroma dat doet denken aan een traditionele hot toddy. De geur, geïnspireerd op de fijnste eikenhoutgerijpte single malt whisky, combineert perfect met tonen van heidehoning en verzachtende gerst, wat resulteert in een heerlijk geurige en voedende ervaring voor de huid. Deze zeep is verrijkt met hydraterende sheaboter en cacaoboter, die samen zorgen voor een zijdezachte huid.

Klik hier voor alle producten van The Highland Soap Company.

Productdetails Whiskey & Honey Handmade Natural Soap 190 gram:

Duurzaamheid en ingrediënten:

Deze zeep is op traditionele wijze met de hand gemaakt, waarbij alleen de beste natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. De keuze voor organisch geproduceerde palmolie, sheaboter en cacaoboter onderstreept de toewijding van The Highland Soap Company aan duurzaamheid. Deze ingrediënten zijn niet alleen goed voor de huid, maar ook voor het milieu, dankzij hun verantwoorde teelt en productie. De zeep bevat ook calendulabloemen en honing, die beide bekend staan om hun kalmerende en verzachtende eigenschappen.

Ingrediënten: Saponified oils of; Sodium olivate (Olive) fruit oil, Sodium cocoate (Coconut) fruit/nut oil, Sodium palm kernelate (Sustainable Organic Palm) kernel oil*, Aqua (Water), Zea mays (Corn) oil, Butyrospermum parkii (Shea) fruit/nut butter*, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter*, Sodium castorate (Castor) seed oil, Parfum, Citrus aurantium dulcis (Sweet Orange) peel oil, Mel (Honey), Calendula officinalis (Marigold) flower, Limonene, Eugenol, Cinnamal, Linalool.

Product Care Whiskey & Honey Handmade Natural Soap 190 gram:

Om de kwaliteit van de Whiskey & Honey Natural Soap te behouden, is het belangrijk de zeep tussen gebruik door droog te bewaren. Dit verlengt de levensduur van de zeep en zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de geur en verzorgende eigenschappen. Dankzij de luxe ingrediënten is deze zeep zacht genoeg voor dagelijks gebruik, zonder de huid uit te drogen.

Over The Highland Soap Company:

The Highland Soap Company is een familiebedrijf dat zich richt op het creëren van hoogwaardige, natuurlijke verzorgingsproducten. Geïnspireerd door de Schotse Hooglanden, worden alle producten met de hand gemaakt met respect voor het milieu en de natuur. Het gebruik van natuurlijke, biologische ingrediënten staat centraal, wat resulteert in producten die niet alleen goed zijn voor de huid, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Elke zeep is een eerbetoon aan de rijke tradities en natuurlijke schoonheid van Schotland.

Ontdek meer over onze winkel én onze duurzame collecties via onze socials! Bezoek www.facebook.com/LaVieEnRoseDamesmode.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Titel

Ga naar de bovenkant